huidverzorging

Een van de meest noodzakelijke dingen voor een persoon is huidverzorging. Afhankelijk van iemands geloof zullen ze verschillende persoonlijke huidverzorging routines hebben. Voor sommige van hun persoonlijke routine gaat om naar hun favoriete salon om hun huid te verfraaien. Sommigen zouden liever hun persoonlijke routine doen door middel van gezichtsbehandelingen en body scrubs, die ze gebruiken, huidverzorgingsproducten voor. Als het gaat om persoonlijke huidverzorging individuen hebben hun eigen overtuigingen. In tegenstelling tot wat velen denken huidverzorging hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Gezien de voordelen die je kunt krijgen door het ontwikkelen van een eigen skin care routine de kosten die u kunt betalen is de moeite waard.

De eerste stap in het bepalen van uw persoonlijke huidverzorging routine is om erachter te komen wat uw huidtype is. Je huid droog, gevoelig, normaal of vettig. Het vinden van je huidtype is de belangrijkste stap in het starten van een routine. Het kopen van producten die niet geschikt zijn voor je huid zal niet goed werken. De basis van al uw huidverzorgingsproduct aankopen moeten zijn die overeenkomen met uw huidtype. Het volgende voorbeeld is van een routine voor mensen met een normale huid.

De eerste en belangrijkste onderdeel van een huidverzorging routine zuivert. Het gebruik van water dat is te warm of koud zal alleen uw huid uitdrogen en schade veroorzaken, zodat tijdens het reinigen van je moet warm water te gebruiken. De drie belangrijkste componenten van reinigingsmiddelen genoemd bevochtigingsmiddelen en ze meestal olie, water en oppervlakte-actieve stoffen. De olie- en oppervlakteactieve helpen om vuil te verwijderen uit de huid terwijl het water wast het vuil weg. Je moet de tijd nemen om een reinigingsmiddel dat goed werkt met je lichaam chemie te vinden. Bij het winkelen voor reinigingsmiddelen is het een goed idee om een reinigingsmiddel dat is zeepvrije aangezien meer dan het reinigen van de huid kan ook extra schade veroorzaken gebruiken.

De tweede stap is het verwijderen van dode huidcellen door middel van afschilfering. Het vernieuwen van de huid en het verwijderen van de dode huidcellen is de organen ‘natuurlijke voortzetting proces. De efficiëntie van huidverzorgingsproducten zal worden verhoogd door de afschilfering proces. Na het reinigen van de huid vindt u de afschilfering te voeren. Als u een normale of vette huid dan moet u uw huid te exfoliëren ten minste vier tot vijf keer per week. Als u een gevoelige of droge huid dan moet u uw huid te exfoliëren slechts een tot twee keer per week.

Na het douchen of baden, terwijl je huid nog vochtig is moet u een vochtinbrengende crème. Elke persoon ongeacht hun huidtype moeten moisturizers te gebruiken, zelfs als hun huid vettig. Moisturizers een belangrijke rol bij het aantrekken van vocht uit de omgeving om de huid en het vergrendelen daarvan in de huid spelen. Echter, kan schade ontstaan als u teveel vochtinbrengende crème te gebruiken op uw huid.

De laatste stap in uw persoonlijke huidverzorging routine is het gebruik van zonnebrandmiddelen. Een optie die je kunt kiezen is het vinden van een vochtinbrengende crème of lotion met een SPF of UV-bescherming ingebouwd, zodat u twee voordelen krijgen van de ene applicatie heeft.

Je moet eerst testen met het oog op de beste persoonlijke huidverzorging product voor u te vinden. Niet alle huidverzorgingsproducten gaat werken voor elk individu, zodat u niet kunt bepalen van een product is goed totdat je er een die werkt met uw huid te vinden. Als u huidaandoeningen is het een goed idee om advies te krijgen van een dermatoloog voordat u een persoonlijke huidverzorging routine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *